Laatste Nieuws Trailer

Prime Video toont trailer schokkende maar ook grappige docuserie LuLaRich

lularich amazon prime video

Amazon Prime Video komt binnenkort met een nieuwe documentaireserie genaamd LuLaRich. De docu over het marketingbedrijf LuLaRoe heeft nu een eerste trailer gekregen, die je hieronder kunt bekijken.

Ontrafeling van marketingbedrijf LuLaRoe

LuLaRich is een vierdelige docuserie die de ontrafeling van LuLaRoe volgt. Bekend om hun boterzachte over-the-top leggings, ging het beruchte multilevel-marketingbedrijf viral met de belofte dat jonge moeders hun werk van huis uit zouden kunnen doen. Gebruikmakend van de groeiende kracht van sociale media, ronselden de excentrieke oprichters van LuLaRoe een leger van onafhankelijke winkeliers om hun steeds bizardere en defecte kledingproducten te verkopen.

De vierdelige docuserie bevat explosieve interviews met medeoprichters DeAnne en Mark Stidham, voormalige werknemers, en hardwerkende ‘onafhankelijke distributeurs’ die op zoek waren naar een beter leven voor hun gezinnen – alleen om te stuiten op wat velen beschouwen als een volwaardig piramidespel. Alle vier de afleveringen van LuLaRich worden op 10 september 2021 gelanceerd op Prime Video.

“LuLaRich is een moderne komedie”

Regisseurs en uitvoerend producenten Jenner Furst en Julia Willoughby Nason laten middels een officieel statement weten: “LuLaRich is een moderne komedie van fouten met belangrijk sociaal commentaar. We wisten vanaf dag één dat de wereld nog een andere kijk nodig had op deze maffe MLM. Wij denken dat dit het begin kan zijn van een heel nieuw documentairegenre… True-Comedy.”

LuLaRich is een productie van Amazon Studios en The Cinemart. Jenner Furst en Julia Willoughby Nason zijn als regisseurs en producenten betrokken bij het project, samen met Mike Gasparro, Blye Pagon Faust en Cori Shepherd Stern.

Vanaf 10 september aanstaande is LuLaRich te zien bij Amazon Prime Video.

Bekijk de trailer van LuLaRich