Trailer

Prime Video showt Coming 2 America tijdens Super Bowl

coming 2 america amazon prime video

Amazon Prime Video heeft alle vertrouwen dat Coming 2 America met Eddie Murphy een hit wordt. Daarom was er een trailer van de aankomende film te zien tijdens de Super Bowl!

Coming 2 America in Halftime Show

Het kost ongelooflijk veel geld om zendtijd in te kopen tijdens het belangrijkste sportevenement van de Verenigde Staten. De zogenaamde Halftime Show is daarom niet alleen in Noord-Amerika, maar zelfs wereldwijd écht een ding. En in de nacht van zondag op maandag, tijdens de clash tussen de Tampa Bay Buccaneers en de Kansas City Chiefs (gewonnen door Tom Brady en consorten) kwam Coming 2 America dus voorbij.

Vanuit je luie stoel naar Murphy kijken

Eigenlijk was het dus de bedoeling dat Coming 2 America in december 2020 in de bioscoop zou verschijnen. Daar werd echter van afgezien door de coronapandemie. Dat betekent meteen wel dat je het werk van Murphy vanaf 5 maart kunt aanschouwen op Amazon Prime Video, vanuit je luie stoel dus.

Op zoek naar de zoon van prins Akeem

Coming 2 America is een vervolg op de classic Coming to America uit 1988. In die laatste film gaat prins Akeem (Murphy) op zoek naar een bruid in de Amerikaanse miljoenenstad New York City. In het vervolg komt zijne koninklijke hoogheid er via-via achter dat hij een heuse zoon rond heeft lopen in The Big Apple. Het is de bedoeling dat Akeem het stokje overneemt van zijn vader Jaffe Joffer (James Earl Jones), maar die wil pas aftreden als de prins zijn zoon erkent. En die moet dus opgespoord worden!