Laatste Nieuws

Prime Video onthult Jensen Ackles als Soldier Boy in The Boys

the boys op een rij amazon prime video

We weten al veel langer dat Supernaturals-acteur Jensen Ackles in het nieuwe seizoen van The Boys te zien zal zijn als het personage Soldier Boy. Nu heeft Amazon Prime Video ons daar ook daadwerkelijk een beeld bij gegeven.

Van de streamingdienst mocht Ackles zélf de eerste foto van hem in Soldier Boy-kostuum onthullen, en dat heeft de Amerikaan dan ook gedaan op social media. Nu is het wachten op bewegende beelden, maar het balletje rolt in ieder geval.

‘Massamoord? Geen enkel probleem!’

In The Boys is Soldier Boy een soort ‘prehistorische’ Super, een voorloper van Homelander. Het personage van Ackles vecht voor vrede en dat klinkt misschien nog wel aardig, maar iedereen die hierbij in de weg staat (goed óf kwaad) legt hij om, zónder blikken of blozen. Moet hij een massamoord plegen om zijn doel te bereiken, dan draait hij hier zijn hand dus niet voor om… Het is dus wel duidelijk dat Soldier Boy rücksichtslos te werk gaat.

“Dat is precies waarom we Soldier Boy introduceren”

Showrunner Eric Kripke van The Boys vertelt aan het medium EW dat Soldier Boy het universum van de Prime Video-serie wat backstory moet geven: “De wereld van de Supes kennen we natuurlijk al, maar de vraag hoe we hier gekomen zijn, is nog wel een interessante om te beantwoorden. Dat is precies waarom we Soldier Boy introduceren, om de geschiedenis van de Supes en hun huidige plaats in de maatschappij uit te leggen.”

We zullen nog een paar maanden moeten wachten op de release van seizoen 3 van The Boys, maar de premièredatum komt wél dichterbij. De verwachting is namelijk dat de nieuwe afleveringen van de hitserie eind 2021 op Amazon Prime Video zullen verschijnen; in de maand februari van dit kalenderjaar is de show in productie gegaan. De titel van de eerste aflevering is óók al bekend, want dat is Payback.