Laatste Nieuws

Prime Video maakt castleden thriller The Power bekend

the power amazon prime video

Amazon Prime Video komt binnenkort met een nieuwe thrillerserie, genaamd The Power. En inmiddels kennen we de cast van de nieuwe show, die heeft de streamingdienst namelijk onthuld!

Tienermeisjes die kunnen elektrocuteren

De wereld van The Power is onze wereld, behalve dan dat er een natuurlijke fout is. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen alle tienermeisjes in de wereld de kracht om mensen vrijelijk te elektrocuteren. Het is erfelijk, het is ingebouwd, en het kan niet worden weggenomen van hen. The Power volgt een cast van opmerkelijke personages van Londen tot Seattle en van Nigeria tot Moldavië, terwijl de macht evolueert van een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een complete omkering van de machtsbalans in de wereld.

The Power heeft flinke cast

De cast van The Power bestaat uit de acteurs en actrices: Rob Delaney (Deadpool 2), Alice Eve (Before We Go), Edwina Findley (Fear the Walking Dead), Jacob Fortune-Lloyd (The Queen’s Gambit), Zrinka Cvitešić (London Spy), Simbi Ajikawo (Top Boy), Leslie Mann (Knocked Up), Auli’i Cravalho (Vaiana), Tim Robbins (Shawshank Redemption), John Leguizamo (Moulin Rouge), Eddie Marsan (21 Grams) en Daniela Vega (Una mujer fantástica). De serie wordt geregisseerd door Reed Morano (The Handmaid’s Tale).

Schrijfster neemt script onder handen

The Power is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Naomi Alderman. Zij is óók betrokken bij de uitwerking van het script van de serie. Het bedrijf Sister, bekend van onder meer Chernobyl, Giri/Haji en The Split produceert de show voor Amazon Prime Video. Het is nog niet bekend wanneer The Power precies uitkomt op de streamingdienst.