Laatste Nieuws

Prime Video kondigt The Tomorrow War met Chris Pratt aan

chris pratt amazon prime video

Amazon Prime Video komt met The Tomorrow War, een sciencefictionfilm met acteur Chris Pratt in de hoofdrol. Op 2 juli gaat de film in première, zo maakt de streamingdienst wereldkundig. Amazon Studios heeft de wereldwijde rechten verkregen van The Tomorrow War van regisseur Chris Mckay, met in de hoofdrol Chris Pratt (teven uitvoerend producent). Vanaf 2 juli is de film, met ook rollen voor Yvonne StrahovskiBetty GilpinSam RichardsonEdwin Hodge en Oscar-winnaar J.K. Simmons, exclusief op Amazon Prime Video te zien!

De hele wereld is verbijsterd

In The Tomorrow War is de hele wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader (J.K. Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven…

“Actie, horror, komedie én drama”

Regisseur McKay reageert: “Ik ben zo trots op deze ongelooflijke cast en crew die onder uitdagende omstandigheden hebben gewerkt om een unieke, originele Sci-Fi-actiefilm te maken, iets wat steeds zeldzamer wordt. Zien hoe dit team van acteurs en ambachtslieden moeiteloos actie, horror, komedie en drama vermengt, was voor mij een droom die uitkwam en ik hoop dat het publiek deze zomer in vervoering zal worden gebracht.”

Chris Pratt brengt sterkracht

Jennifer Salke, Head of Amazon Studios, doet een duit in het zakje: “The Tomorrow War wordt een wereldwijd evenement dat onze klanten over de hele wereld zal verrassen en verblijden. McKay heeft op briljante wijze deze unieke, actievolle Sci-Fi-ontsnapping gemaakt die het publiek op het puntje van hun stoel zal laten zitten en aan hun harten zal rukken met zijn vader-dochter-verhaallijn. We zijn heel blijf om onze relatie met Chris Pratt voort te zetten – die zo’n dynamische sterkracht in de film brengt!”