Trailer

Prime Video geeft sneak peek eerste deel The Grand Tour: Lochdown

grand tour lochdown

Amazon Prime Video heeft een trailer gereleaset van het eerste deel van de special The Grand Tour: Lochdown. De eerste aflevering van de lockdown-avonturen van Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond gaat op vrijdag 30 juli in première!

Amerikaanse scheurijzers in Groot-Brittannië

Door het coronavirus zitten Jeremy, James en Richard opgesloten in Groot-Brittannië, waar ze maar beginnen aan een lockdown-special om een ode te brengen aan de meest prominente Amerikaanse auto’s uit de jaren 70, waarmee de presentatoren ‘opgroeiden’. De desbetreffende auto’s zijn in het Verenigd Koninkrijk nooit populair geworden… de vaders van het trio zaten allemaal achter het stuur van de ‘verschrikkelijke’ Austin Allegros.

Clarkson, May en Hammond nemen plaats in een Cadillac Coupe De Ville, een Lincoln Continental en een Buck Riviera, waarna ze hun Amerikaanse scheurijzers meenemen op een roadtrip door het prachtige landschap van Schotland. De reis blijkt volgens Prime Video een van hun grappigste, meest actievolle en charmantste avontuur in jaren!

Chaos in de straten van Edinburgh

De presentatoren veroorzaken chaos in de oude straten van Edinburgh, ze genieten van een hilarische, ‘bandenkwellende’ race met Abbie op het circuit, waarna ze een wilde Koude Oorlog-shoot-out uitvoeren tussen de slechtste Sovjet- en Amerikaanse auto’s óóit gemaakt. Ook stranden ze in de Highlands na een reeks van catastrofes… Toch vinden ze nog tijd om met hun klassieke muscle cars een beruchte Pizza Express-reis te maken.

Zelfgemaakte drijvende brug

Nadat ze een sms’je van Mr. Wilman hebben ontvangen, passen Richard, James en Jeremy hun auto’s aan en gaan ze naar de Buiten-Hebriden voor een van hun zwaarste uitdagingen tot nu toe. In het uiterste puntje van Schotland moeten ze een zelfgemaakte drijvende brug over de Hebriden bouwen, die hen en hun enorme auto’s kan dragen op een gevaarlijke reis naar hun eindbestemming.

Het eerste deel van de nieuwe The Grand Tour-special is dus op Amazon Prime Video te bekijken vanaf 30 juli aanstaande!