Laatste Nieuws

Prime Video geeft Fernando Alonso eigen serie

Fernando Alonso treedt in de voetsporen van onder andere Michael Jordan en gaat zijn eigen serie krijgen. De legendarische autocoureur is één van de meest spraakmakende mannen uit zijn sport en daar haakt Amazon Prime Video nu op in.

Fernando Alonso

Alonso maakte naam als coureur voor Ferrari, McClaren, Benetton en Minardi, maar koos in 2020 voor een hereniging bij zijn oude liefde Renault. In een serie die bestaat uit vijf afleveringen krijgen de kijkers een uniek kijkje in het leven van Alonso, en diens passie en vastberadenheid om alles er uit te halen wat er in zit.

Voorbij komen onder meer zijn races op de Indy 500, de 24 Uur van Le Mans en de Dakar-rally. Maar het gaat niet alleen maar over zijn Formule 1-prestaties; zo komen bijvoorbeeld ook zijn manager García Abad, zijn zus Lorena Alonso, zijn vrouw Linda Morselli en zijn collega Carlos Sainz voorbij in de serie van Prime Video.

Eerlijk, intiem en authentieke portret

Klinkt veelbelovend, zo vindt – logischerwijs – ook Ricardo Carbonero, het hoofd van de Prime Video Content in Spanje. “Fernando Alonso is een ongelooflijk getalenteerde sportman die de lat in de autorace-industrie hoog blijft leggen en momenteel één van de belangrijkste momenten van zijn carrière beleeft.”

We verheugen ons er enorm op om onze Prime leden een kijkje te geven in de uitdagende carrière en het leven van dit idool en te blijven voortbouwen op de inhoud van onze hoogwaardige sportdocumentaires op Prime Video.” De productie wordt nu al een ‘eerlijk, intiem en authentieke portret’ van de hoofdrolspeler genoemd. Wanneer de serie van start gaat bij de streamingsdienst, is nog niet bekend.

Trailer Fernando