Laatste Nieuws

Prime Video cast hoofdrolspelers Jack Reacher-serie

jack reacher rollen

Amazon Prime Video komt binnenkort met een nieuwe serie over Jack Reacher, het oud-lid van de militaire politie uit de gelijknamige boekenreeks van schrijver Lee Child. De hoofdrollen zijn inmiddels vergeven!

De website Deadline maakt vandaag bekend dat Alan Ritchson (bekend van Teenage Mutant Ninja Turtles) Jack Reacher speelt in de nieuwe show. Aan zijn zijde heeft hij Malcolm Goodwin (iZombie), Willa Fitzgerald (Scream) en Chris Webster (Most Dangerous Game).

Géén Tom Cruise

Het eerste seizoen van Jack Reacher heeft niks te maken met de films met Hollywood-ster Tom Cruise, en richt zich op het eerste werk uit de reeks van Child, genaamd The Killing Floor. Dat boek speelt zich af in de Amerikaanse Georgia, en we weten ook al welke personages de bovengenoemde acteurs zullen vertolken.

Bolleboos, streber en rijkeluiskind

Goodwin kruipt in de huid van Chief Detective Oscar Finlay, die afgestudeerd is aan de prestigieuze universiteit Harvard. De noordeling met een voorliefde voor tweed is onlangs in het kleine stadje Margrave komen wonen om bij het Margrave Police Department aan de slag te gaan. Fitzgerald speelt de rol van Roscoe Conklin, geboren en getogen in Margrave en een trotse agente bij het politiekorps van het dorp. Ze is voor niets of niemand bang en óntzettend vasthoudend. Webster zullen we als laatste als KJ zien, het rijkeluiszoontje van een zakenman en ‘beroemdheid’ in Margrave Kliner. KJ is van mening dat iedereen in het dorp naar hem zou moeten luisteren, en dan vooral Roscoe.

Showrunner Nick Santora liet onlangs weten: “Lee Child is erin geslaagd een ongelofelijk personage en wereld te scheppen. Het zal het doel van elke schrijver, producent, acteur, uitvoerend producent en crewlid zijn om de essentie van de boeken te vangen. En gelukkig is Lee Child er om ons daarbij te helpen.” Jack Reacher op Amazon Prime Video heeft nog geen releasedatum gekregen.