Laatste Nieuws

Prime Video bevestigt: romcom Palm Springs is onderweg

Van vermakelijke romcom’s krijgen we nooit genoeg, en in dat kader is er heugelijk nieuws: begin 2021 verschijnt de geprezen film Palm Springs bij Amazon Prime Video in het aanbod. Dat bevestigt de streamingsdienst nu.

Palm Springs

Palm Springs, met Andy Samberg en Cristin Milioti in de hoofdrol, zal worden uitgebracht in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De film is recordhouder op het gebied van omzet draaien op het Sundance Film Festival en ontving vrijwel louter lovende kritieken.

In de film volgen we het verhaal van de zorgeloze Nyles en het pientere bruidsmeisje Sarah, die elkaar ontmoeten op een bruiloft. Het verhaal krijgt echter een rare, hilarische wending als de twee niet kunnen ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar.

Hoofdrolspeler Andy Samberg reageerde reeds: “We zijn blij dat Palm Springs eindelijk een publiek buiten de VS gaat bereiken en hopen dat alle Prime leden in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Nederland geniete van deze genre-brede film.”

Trailer Palm Springs