Laatste Nieuws

Première Prime Video-versie I Know What You Did Last Summer op 15 oktober

i know what you did last summer prime video

Amazon Prime Video komt binnenkort met een spiksplinternieuwe versie van de bekende horrorfilm I Know What You Did Last Summer. Op 15 oktober aanstaande gaat de serie in première, zo maakt de streamingdienst bekend.

Spannende, niet te missen seizoensfinale

De nieuwe show krijgt in totaal acht afleveringen, die op wekelijkse basis gereleaset worden. De eerste vier komen echter op 15 oktober al uit, met nieuwe afleveringen die beschikbaar zullen zijn op elke vrijdag daaropvolgend. De serie zal eindigen in een ‘spannende, niet te missen’ seizoensfinale op 12 november 2021.

Het plot van I Know What You Did Last Summer is iedereen hoogstwaarschijnlijk wel bekend, maar toch: een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje, én van zichzelf.

Gebaseerd op een roman

I Know What You Did Last Summer is geschreven en geproduceerd door Sara Goodman (Preacher, Gossip Girl). De serie is gebaseerd op Lois Duncans roman uit 1973, die ook de basis was voor de iconische film uit 1997 met Sarah Michell Gellar en Jennifer Love Hewitt. Goodman is verantwoordelijk voor het script en de productie samen met Original Films Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Erik Feig, Peter Guber, Atomic Monsters James Wan, Michael Clear, en Rob Hackett, Craig William Macneill en Shay Hatten.

Cast

De cast van de I Know What You Did Last Summer-serie bestaat uit Madison Iseman, Bill Heck, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, en Brooke Bloom.

Het origineel van I Know What You Did Last Summer uit 1997 wordt niet al te best beoordeeld (een 5,7 op ratingwebsite IMDb), maar staat wél bekend als een soort cultklassieker. Vanaf 15 oktober 2021 kunnen we zien of de nieuwe versie dit kan evenaren.