Laatste Nieuws

Paris Saint-Germain krijgt na Manchester City ook een docu op Amazon Prime

Paris Saint Germain Amazon Prime Video

Paris Saint-Germain is de volgende grote sportclub met een eigen documentaireserie op Amazon Prime Video. De Franse topclub volgt daarmee het spoor van Manchester City. Deze Engelse grootmacht werd als eerste gevolgd door de camera’s van de streamingdienst.

All or Nothing

Met de serie All or Nothing is Amazon Prime Video al enkele jaren bezig om als een vlieg op de muur sportteams te volgen. Dit begon in de NFL met American Footbal-teams. In de afgelopen jaren zijn er ook series verschenen over de rugbyers van Nieuw-Zeeland en de cricketers van Australië. Nu wordt het voetbal in rap tempo veroverd.

Vierde grote voetbalclub

Manchester City had de primeur en vervolgens werden Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund gevolgd. Nu zal dus de Franse topclub Paris Saint-Germain in beeld worden gebracht. De serie zal bestaan uit vier afleveringen en zal gaan over het huidige seizoen. Er zal tevens worden ingezoomd hoe de club in de afgelopen jaren door de komst van veel Arabisch geld is uitgegroeid tot een mondiale speler. Wanneer de serie online zal komen is op dit moment nog niet bekend.