Laatste Nieuws

Opnames Carnival Row seizoen 2 begonnen

Carnival Row Amazon Prime Video

De opnames voor het tweede seizoen van Carnival Row zijn begonnen. Dit heeft de serie via hun eigen socials bekendgemaakt. Wel zullen er de nodige wijzigingen zijn.

Nieuwe showrunner

Zo is er een nieuwe showrunner. Marc Guggenheim was verantwoordelijk voor het eerste seizoen, maar hij is te druk met de opnames van de Arrowverse crossover Crisis on Infinite Earth. Daardoor is hij nu vervangen door Erik Oleson, eerder betrokken bij Daredevil en The Man in the High Castle. De wijziging werd in oktober aangekondigd, maar blijkt geen gevolgen te hebben gehad voor het opnameschema.

Lang wachten op vervolg

Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar de verwachting is dat het wachten zal worden tot 2021. Door het grote budget en de eveneens grote ambities wordt er geen half werk afgeleverd. Het eerste seizoen werd volledig in Tsjechië opgenomen en de opnames duurden liefst 108 dagen. Met de feestdagen in het vizier zal er ditmaal opnieuw een lange periode overheen gaan voor de opnames zijn afgerond. Daardoor wordt het krap om nog in 2020 klaar te zijn met de volledige productie.