Laatste Nieuws

Ook Homeland en Prison Break komen naar Prime Video

Juli wordt een gouden maand bij Prime Video. De streamingsdienst kondigde eerder al aan dat American Horror Story, Modern Family en Sons of Anarchy op komst zijn; ook Homeland en Prison Break gaan volgen.

1 juli: Homeland (seizoen 1 tot en met 7)

Op de eerste dag van de maand mogen we al de nodige topseries verwelkomen bij Prime Video, en daar komt nu Homeland nog bovenop. In deze bloedstollende productie volgen we CIA-agent Carrie Mathison, die vermoedt dat een oorlogsveteraan na een gevangenschap van acht jaar terug is gekomen als spion is voor Al Qaida. Er wordt al gewerkt aan een achtste seizoen van Homeland, maar die is nog niet klaar.

1 juli: Prison Break (seizoen 1 tot en met 5)

En óók op 1 juli: de eerste vijf seizoenen van Prison Break. Er gaan, ook al dateert seizoen 5 al van 2017, nog steeds geruchten dat er een zesde deel in de maak is, maar voor nu kunnen liefhebbers van een goede thriller hun hart ophalen aan vijf seizoenen Michael Scofield, die probeert zijn broer Lincoln Burrows – veroordeeld voor de moord op de broer van de president – te bevrijden uit de gevangenis, door zichzelf ook vast te laten zetten. De blauwdrukken van de gevangenis heeft hij op zijn lichaam laten tatoeëren.