Laatste Nieuws

Nieuwe seizoen All or Nothing gaat over Arsenal

all or nothing arsenal prime video

Eerder waren de Premier League-grootmachten Manchester City en Tottenham Hotspur onderwerp van de Prime Video-docuserie All or Nothing, maar nu is het de beurt aan Arsenal. Dat maken de Gunners zelf bekend via de officiële kanalen.

‘Eindelijk kunnen we het onthullen’

Arsenal schrijft: “We zijn verheugd dat we eindelijk kunnen onthullen dat wij meedoen aan het volgende seizoen van het zeer gewaardeerde All or Nothing. Volgend jaar (in 2022 dus) gaat All or Nothing: Arsenal in première op Amazon Prime Video in meer dan 240 landen!”

De club vervolgt: “De docuserie biedt fans een kijkje achter de schermen tijdens een cruciaal seizoen, waarin we de weg naar boven proberen te vinden. Arsenal hoort immers thuis in de Europese top en de bovenste regionen van de Premier League.”

Ook diepe dalen komen aan bod

All or Nothing: Arsenal richt zich niet alleen op de positivo: “Ook de diepe dalen komen aan bod. Amazon heeft gefilmd in het Emirates Stadium, op het trainingscomplex, maar is ook met de spelers meegegaan naar huis, om erachter te komen hoe het leven van een topsporter nou precies in elkaar steekt. Ook de familie van een voetballer dient het een en ander op te offeren…”

Héle diepe dalen…

De Gunners melden natuurlijk niet voor niets dat ‘de diepe dalen’ aan bod komen, want Arsenal is nu al een tijdje een topclub in verval. Onder Arsène Wenger vierden de Londenaren hoogtijdagen met onder meer Thierry Henry, Dennis Bergkamp en later Robin van Persie. Die tijd ligt echter al weer ver achter ons en de laatste jaren presteert Arsenal regelrecht dramatisch.

De Spaanse voormalige middenvelder Mikel Arteta werd aangesteld om dit om te draaien, en iemand als Pierre-Emerick Aubameyang kreeg een megacontract, maar desondanks was het ook in het seizoen 2020-2021 weer huilen met de pet op. De gewezen grootmacht werd… achtste in de competitie.