Laatste Nieuws

Nieuwe Amazon Original Solos heeft sterrencast

Solos Amzon Prime Video

Amazon Prime Video komt binnenkort met een nieuwe serie, genaamd Solos. En in de zeven afleveringen van die show komen absolute sterren voorbij, zo maakt de streamingdienst bekend.

Solos heeft sterrencast

Morgan Freeman, Anne Hathaway en Helen Mirren (die allen een Academy Award op zak hebben) spelen een hoofdrol. Maar ook de Emmy-winnaars Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens en Constance Wu staan centraal! Solos gaat ergens in 2021 in première op Prime Video, maar een precieze releasedatum is nog altijd niet bekendgemaakt.

Showrunner zoekt naar gemeenschappelijk geluid

Showrunner en uitvoerend producent David Weil (bekend van Hunters) reageert: “Ik ben ontzettend blij dat ik Solos, samen met deze groep acteurs die ik zo bewonder, kan maken. Ik heb deze serie gecreëerd met de wens om verhalen vast te leggen over verbinding, hoop en de zoektocht naar een gemeenschappelijk menselijk geluid dat ons allemaal bindt.” Hij kan niet wachten tot het grote publiek kennismaakt met zijn nieuwe project.

‘Menselijke ervaring’ staat centraal

Solos is een tot nadenken stemmende zevendelige anthologie die de diepere betekenis van menselijke verbondenheid onderzoekt, gezien vanuit het oogpunt van het individu. De serie heeft als doel om unieke verhalen te vertellen, elk vanuit een ander perspectief en op een ander moment in de tijd. Deze verhalen belichten dat zelfs tijdens onze meest schijnbaar geïsoleerde momenten, in de meest uiteenlopende omstandigheden, we allemaal verbonden zijn door de ‘menselijke ervaring’.