Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 45 2020

In Week 45 is er weer het nodige interessante aanbod toegevoegd bij Amazon Prime Video. De genres lopen enorm uiteen: van misdaadseries tot kinderfilms en aangrijpende documentaires. Voor ieder wat wils, dus.

IMDb-toppers

Qua IMDb-score springen twee nieuwe titels bij Prime Video meteen in het oog. Te beginnen met Homicide Hunter, waarvan seizoen 6 online is verschenen. De serie waarin de recherche moordzaken onderzoekt, verteld aan de hand van ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Maar de allerhoogste beoordeling gaat naar een iconische film: Schindler’s List. De film vertelt het indringende, waargebeurde verhaal van Oskar Schindler, lid van de nazibeweging, charmeur en oorlogsprofiteur die tijdens de holocaust de levens redde van 1100 Joden.

Ook noemenswaardig is Jojo Rabit, die ook over de oorlog gaat, maar dan met een humoristische kwinkslag. In deze gloednieuwe komedie moet eenzaam Duits jongetje samen met zijn denkbeeldige vriend, Adolf Hitler, zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

The Boys

Verder kwam er alvast nieuws naar buiten over de nog te releasen spin-off van de populaire serie The Boys: “Het wordt een serie die zich op school afspeelt”, verklapt maker Eric Kripke namelijk. “Een school van Vought, waar jonge kinderen met krachten getraind worden om goede superhelden te zijn. Dat leidt allemaal tot een NBA-achtig gebeuren aan het einde van het jaar.”

Nicole Kidman

En tot slot mogen we ook op de korte termijn een nieuwe drama genaamd Things I Know To Be True verwachten bij Prime Video, met niemand minder dan Nicole Kidman in de hoofdrol. De serie wordt gebaseerd op het gelijknamige stuk van toneelschrijver Andrew Bovell. Centraal staat het huwelijk van Bob en France Price, met al zijn up’s en down’s. Hun kinderen nemen verrassende beslissingen die de loop van het leven telkens op de kop zetten.

Deze titels verschenen in week 45 nieuw op Prime Video