Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 44 2020

Week 44 leek vrij rustig te verlopen, maar op de laatste drie dagen vond er toch nog een flinke aanbodexplosie plaats. Het gros van de nieuwe titels op Amazon Prime Video kwam online in het kader van Halloween, maar er is meer. Véél meer.

Halloween

De eerste drie horrors richting Halloween kwamen op 29 oktober online: Bite, over een dodelijke beet door een insect, Bethany, over fataal geheugenverlies, en Dead Story, over een stel dat in een behekst droomhuis trekt. Later volgden met Let Her Out, The Drownsman en Ghosts of Darkness nog meer ijzingwekkende films in het aanbod.

Nieuwe toppers

Maar zoals gezegd was het niet enkel horror dat de klok sloeg. Zo verschenen vier seizoenen van de geprezen misdaadserie Wallander, van de BBC, en zelfs zeven seizoenen van Mad Men, over Don Draper en zijn kroost in de New Yorkse Sterling Cooper Advertising Agency. Absoluut een kijktip voor liefhebbers van vermakelijke dramaseries.

The Expanse

Tot slot een nieuwtje met het oog op de toekomst: The Expanse seizoen 5 komt eraan. Net als bij The Boys gaat er ook bij The Expanse wekelijks een nieuwe aflevering beschikbaar komen van de serie, te beginnen op 16 december met drie stuks. Tot en met 3 februari 2021 komt er iedere woensdag één nieuwe episode.

Deze titels verschenen in week 44 nieuw op Prime Video