Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 43 2020

Week 42 was vrij rustig bij Amazon Prime Video, maar in week 43 werden er juist behoorlijk veel erg interessante titels aan het aanbod toegevoegd. Met name liefhebbers van misdaadseries zullen in hun nopjes zijn met de streamingsdienst.

Volop misdaad

De eerste nieuwe titel van de week was bijvoorbeeld Methanol, een waargebeurd verhaal over twee rechercheurs die in de zomer van 2012 werden geconfronteerd met de meest gruwelijke moorden die ze ooit hadden meegemaakt.

En één van de best beoordeelde nieuwe parels bij Prime is Elementary, dat bestaat uit maar liefst zeven seizoenen en het speurwerk van Sherlock Holmes en zijn assistent Dr. Watson volgt. De hoge IMDb-score (7.9) spreekt voor zich.

Millennium trilogie

Ook noemenswaardig is de razend spannende en aangrijpende trilogie over Liesbeth Salander, genaamd Millennium. Deze bestaat uit Millennium 1: Mannen die vrouwen haten, Millennium 2: De vrouw die met vuur speelde en Millennium 3: Gerechtigheid. Absoluut het kijken waard!

Borat

En tot slot, het nieuwe paradepaardje van Prime: de vervolg-film over het welbekende Kazachse typetje: Borat Subsequent Moviefilm. Borat begeeft zich weer in de nodige gevaarlijke – en daardoor tevens hilarische – situaties. Perfect om met het hele gezin een avondje hartelijk te kunnen lachen.

Deze titels verschenen in week 43 nieuw op Prime Video