Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 42 2020

Het was een relatief rustig weekje bij Amazon Prime Video. Toch zijn er weer enkele interessante titels aan het aanbod toegevoegd. Zo ontving de streamingsdienst, met het oog alvast op Halloween, twee bloedstollende horrorfilms.

Halloween

En dan hebben we het over Nocturne, over een ambitieuze pianiste die overschaduwd wordt door haar tweelingzus en een deal sluit met de duivel om de rollen om te draaien, en Evil Eye: een bijgelovige moeder is ervan overtuigd dat de nieuwe vriend van haar dochter de reïncarnatie is van de man die haar 30 jaar geleden probeerde te vermoorden. Griezelen geblazen, dus.

Veel leuks op komst

Gelukkig zal Prime Video de komende tijd ook nog niet stilzitten. Zo werd bekend dat Amazon Studios de sequel van Borat heeft binnengehaald (23 oktober aanstaande), komt een verversing van het iconische Coming 2 America (met Eddie Murphy) er op 18 december aan en krijgt Amancio Ortega, die door het oprichten van de winkelketen ZARA en diens moederbedrijf Inditex de rijkste Spanjaard van het moment werd, een eigen serie bij de streamingsdienst. Wij kunnen alvast niet wachten!

Deze titels verschenen in week 42 nieuw op Prime Video