Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 41 2020

Week 40 was misschien wel de drukste week van het kalenderjaar bij Amazon Prime Video, maar de afgelopen 7 dagen waren dan weer een heel stuk rustiger. Toch zijn er enkele interessante titels aan het aanbod toegevoegd.

Law & Order

Zo verschenen er de nodige series bij Prime Video, waarbij met name Law & Order in het oog springt. Rechercheurs Edward Green en Lennie Briscoe gaan iedere aflevering weer op zoek naar de dader van een misdaad, meestal moord. Ieder seizoen van deze uiterst succesvolle serie, tien in totaal, heeft een eigen thema.

Stella Blomkvist

Maar er is nog meer voor de misdaadliefhebbers onder ons, namelijk Stella Blomkvist. Een Zweedse, uiterst aangrijpende productie over een meedogenloze advocate die gek is op seks, whisky en makkelijk geld.

The Fosters

Mocht je niet zo van misdaad houden, is The Fosters misschien wel wat voor jou. Een al erg lang lopende dramaserie over een multicultureel gezin met twee moeders en geadopteerde en biologische kinderen in de puberleeftijd.

Borat

En tot slot een leuk nieuwtje voor in de nabije toekomst: er komt namelijk een Borat-vervolg naar Amazon Prime Video. De streamingsdienst heeft de wereldwijde rechten van de sequel over de komische Kazach aangekocht en wil deze nog vóór de Amerikaanse verkiezingen gaan releasen. Wij kunnen alvast niet wachten!

Deze titels verschenen in week 41 nieuw op Prime Video