Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 40 2020

Week 40 was misschien wel de drukste week van het kalenderjaar bij Amazon Prime Video. Met name op 1 oktober jongstleden vond er een absolute aanbodexplosie plaats bij de streamingsdienst. Hoogste tijd voor een handig overzicht, dus.

Series

Want op 1 oktober werden er bijvoorbeeld de nodige toffe series toegevoegd aan het aanbod. Vooral liefhebbers van spannende misdaadtitels werden op hun wenken bediend, met onder meer Modus (1 seizoen), The Truth Will Out (1 seizoen)Sthlm Requiem (1 seizoen) en de best beoordeelde serie van de vier, het welbekende Gomorra (4 seizoenen) over Italiaanse maffiabazen.

Walking Dead

Ook het speciale vermelden waard is de release van The Walking Dead: World Beyond, een spin-off over een groep tieners die de apocalyptische wereld moeten betreden om hun vader te redden. Mocht je meer van historische dramaseries houden, is 1992 de beste keuze voor jou. Deze op de waarheid gebaseerde serie (3 seizoenen) brengt je terug naar het chaotische Italië van zo’n 28 jaar geleden.

Voor de kids

Tot slot is er gelukkig ook het nodige voor de jongere abonnees klaargezet. Wat te denken van Dora The Explorer (3 seizoenen), Dolittle en – voor de ietsje oudere kids – Cats.

Betalen met iDeal

En niet alleen op het gebied van het aanbod was er nieuws, maar ook betreft de betalingsmogelijkheden zette Prime Video een grote stap. Het is namelijk eindelijk mogelijk om via iDeal te betalen: er is geen creditcard meer noodzakelijk, dus. Hoe je dat doet, lees je hier.

Deze titels verschenen in week 39 nieuw op Prime Video