Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 37 2020

We hebben weer een ontzettend drukke week achter de rug bij Amazon Prime Video. De streamingsdienst ging vooral op 7 en 8 september helemaal los, met een behoorlijke aanbod-explosie tot gevolg. Met name de liefhebbers van Nederlandse romcoms werden op hun wenken bediend.

Romantische komedie

Het blik met goed beoordeelde Nederlandse films werd zoals gezegd volop opengetrokken. Denk hierbij aan een Weg van Jou en Verliefd op Ibiza, maar ook aan Het Diner en – voor de iets jongere kijkers – De Griezelbus en Minoes. Als je meer zin hebt in een avondje de slappe lach krijgen van Nederlandse komedie, zijn De Marathon en Bro’s Before Ho’s goede opties.

Horror

Aan de compleet andere kant van het segment vinden we de nieuwe horrorfilms bij Prime Video, want ook daar zijn verse titels aan het aanbod toegevoegd. Wat te denken van The Child Remains over Rae, Liam en een angstaanjagende terreinwachter Talbot. Of misschien is Canaries, over een invasie van buitenaardse wezens, meer jouw smaak. Hoe dan ook; genoeg te kiezen bij Prime Video!

Deze titels verschenen in week 37 nieuw op Prime Video