Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 34 2020

Week 34 is een bomvolle week geweest bij Amazon Prime Video. De streamingsdienst breidde zijn magazijn enorm uit, en bovendien kwam er veel nieuws naar buiten over nog te realiseren titels. De hoogste tijd voor een weekoverzicht, dus.

Nieuw aanbod

In de lijst met nieuwe films zien we dat vooral liefhebbers van Nederlandse zwijmelfilms aan hun trekken komen bij Prime Video. Denk hierbij bijvoorbeeld aan titels als Mannenharten 2, Spijt!, Komt een Vrouw bij de Dokter en Soof 2.

Andere interessante toevoegingen aan het assortiment zijn de films Gotti (waargebeurd, over een Italiaanse maffiafamilie) en de populaire dramafilm Chemical Hearts, over een eindejaarsleerling en romanticus die valt voor een mysterieuze nieuwe klasgenoot.

Nieuws

En zoals gezegd kwam er ook veel nieuws naar buiten over aankomende titels. Zo krijgen autocoureur Fernando Alonso en voetbalclub Tottenham Hotspur hun eigen docuserie, mogen we in oktober een acht-delige reeks aan horrorfilms verwachten vanuit The Blumhouse en staat Utopia, over een wereldwijd dodelijk virus (dat klinkt bekend, hè?), op de planning.

Deze titels verschenen in week 34 nieuw op Prime Video