Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 33 2020

Waar week 32 vrij rustig was bij Amazon Prime Video, zijn er in de afgelopen zeven dagen juist wél weer behoorlijk wat nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. De streamingsdienst pakte uit met twaalf kakelverse films en één serie.

Zeer divers

In de lijst met nieuwe films zien we dat de genres zeer uiteenlopend zijn. Het gaat van serieuze, aangrijpende documentaires als Super Size Me 2: Holy Chicken! tot twee hilarische stand up-komedie shows van Youp van ’t Hek en akelige horror in The Predator.

Behoudens de twee shows van Van ’t Hek scoren de dramafilms The Farewell (over een Chinese familie die in het geheim een bruiloft plant als verrassing voor hun terminaal zieke grootmoeder) en Dark Waters (over het schokkende en waargebeurde verhaal van advocaat Rob Bilott die het in zijn eentje opneemt tegen een van de grootste chemiebedrijven ter wereld) de hoogste IMDb-scores.

Kinderserie

De enige nieuwe serie uit Week 33 is Wissper, een animatieserie voor de jongere gebruikers. Wissper werd geboren met een magische eigenschap: ze kan met dieren praten, Door het gebruik van het toverwoord ‘Ssssh…’ kan het jonge meisje zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt voor spannende avonturen. Zeker een aanraden voor de kids!

Deze titels verschenen in week 32 nieuw op Prime Video