Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 32 2020

In tegenstelling tot vorige week was week 32 bij Amazon Prime Video een erg rustige. In totaal werden er drie nieuwe series en één oude show van comedian Youp van ’t Hek online gezet door de streamingsdienst.

Vier series

Gelukkig zijn die vier schamele series wel gelijk stuk voor stuk erg interessante titels. Wat te denken van Grown-ish, een hilarische komedieserie die op het leven van de familie Johnson inzoomt. Centraal staan dochter Zoey, die het gezin verlaat om naar de universiteit te gaan. Het wordt een weg vol hobbels voor haar.

Een andere aanrader is Misfits, een bekroond komisch drama over vijf tieners en hun nieuwe superheldkrachten. Van deze serie staan maar liefst vijf seizoenen klaar in het Prime Video Aanbod.

Nieuws

Naast aanvullingen van het aanbod was er ook nieuws te melden over de streamingsdienst deze week. Zo is bekend gemaakt dat de animatieserie Undone, met een Nederlands tintje, een tweede seizoen gaat krijgen. Datzelfde geldt voor Hunters over nazi-jagers in New York, waarin Al Pacino zijn seriedebuut maakte. Genoeg leuks op komst dus de komende tijd bij Amazon Prime Video.

Deze titels verschenen in week 32 nieuw op Prime Video