Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 28 2020

Week 27 was al één groot feest op Amazon Prime Video, en ook week 28 mocht er zeker zijn. Het aanbod werd weer flink aangevuld voor de liefhebbers, waaronder met enkele grote namen in de wereld van de films en series.

Hanna trekt weer ten strijde

Week 28 ging gelijk van start met een kakelvers tweede seizoen van de Original-serie Hanna, over de reis van een buitengewoon jong meisje dat opgroeit in de bossen. Bovendien gingen we gelijk op onderzoek uit voor de vraag of er ook nog een seizoen 3 van Hanna komt. Verder verscheen de serie Blackish met al zijn vijf seizoenen in één klap in het Prime Video-aanbod: centraal staan de leden van de excentrieke familie Johnson, die de meest bijzondere avonturen meemaken samen.

Flack en Unraveling Athena

Naast alle nieuwe titels in het aanbod konden we ook melding maken van de aanstaande komst van de dramaserie Flack bij Prime Video. De streamingsdienst neemt de dramaserie over van Pop TV en zal spoedig de eerste twee seizoenen online zetten. En ook Unraveling Athena, een uitgebreide documentaire over de beste vrouwelijke tennissers van de wereld, is aangekocht. Het lijkt er dus op dat de komende weken net zo mooi gaan worden als deze week 28!

Deze titels verschenen in week 28 nieuw op Prime Video