Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 25 2020

Na een relatief rustige week 24, barstte het aanbodgeweld in week 25 toch weer aardig los bij Prime Video. Er kwam een hele lading nieuwe titels online bij de streamingsdienst, waaronder ook een flink aantal Amazon Originals.

Veel om te lachen

Met name de liefhebbers van komedie kwamen goed aan hun trekken in de afgelopen dagen, bijvoorbeeld met Sausage Party over de avonturen van het worstje Frank, en met alle negen de seizoenen van het iconische Seinfeld. Ook qua stand-up komedie kwamen er nieuwe titels in het aanbod, onder meer van Klaas van der Eerden  en Droog Brood.

Amazon Originals

Zoals gezegd kwamen er ook een hoop Amazon Originals bij deze week. Eén van de blikvangers op dat gebied is de serie Body of Proof, waarin je drie seizoenen lang meekijkt met de excentrieke Dr. Megan Hunt als forensisch arts. Ook de Nederlandse film De Libi, over drie ambitieuze Amsterdamse jongens, is het benoemen waard.

The Beauty and the Baker

En tot slot probeerden we uit te zoeken of er nog een tweede seizoen van de populaire serie The Beauty and the Baker gaat komen. Helaas heeft ABC Studios al duidelijk gemaakt dat zij zich niet gaan wagen aan een vervolg, maar hoofdrolspeelster Nathalie Kelley heeft echter goede hoop dat een andere producer alsnog doorgaat met de serie.

“We accepteren de beslissing van ABC om niet door te gaan met een tweede seizoen, maar de één zijn dood kan de ander zijn brood worden. Dus: blijf hopen op een vervolg elders.”

Deze titels verschenen in week 25 nieuw op Prime Video