Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 24 2020

In week 23 kenden we een ware aanbodexplosie, met name op 1 juni jongstleden, maar in week 24 was het toch weer een stukje rustiger op Prime Video. Desondanks zijn er weer de nodige nieuwe, leuke titels toegevoegd aan het bestand.

Alweer nieuwe lego-titels

De laatste tijd worden liefhebbers van de lego-producties op hun wenken bediend. In week 24 werden namelijk LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (seizoenen 8 en 9) en LEGO Friends: Girls on a Mission (1 seizoen) online gezet.

Op 1 juni, in week 23 dus, verschenen er ook al vier nieuwe Lego-titels: LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu, LEGO Marvel Superhelden: Black Panther: Problemen in Wakanda, LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit en LEGO Marvel Superhelden: Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat.

Amazon Originals

Maar er kwam nog meer dan alleen Lego voorbij in week 24. Wat te denken van de film Downton Abbey. De serie was al een groot succes op Prime Video, nu staat dus ook de filmversie klaar voor geïnteresseerden.

Datzelfde geldt voor The Goldfinch, over Theodore Deckers wiens leven verandert nadat zijn moeder overlijdt bij een bomaanslag, en Out of Order, over een slordige officier van justitie die zijn huwelijk probeert te redden en gechanteerd wordt tijdens de grootste zaak van zijn carrière.

7500

En tot slot kwam er nieuws over een toekomstige productie op Prime Video: de film 7500, over een bloedstollende vliegtuigkaping. De hoofdrol – van een co-piloot – wordt gespeeld door een grote naam: Joseph Gordon-Levitt, bekend uit onder meer The Dark Knight Rises en Inception.

Deze titels verschenen in week 24 nieuw op Prime Video