Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Prime Video: Week 23 2020

Na een rustige week 22 op Prime Video, volgde een ware aanbodexplosie in week 23. Met name op 1 juni pakte de streamingsdienst uit met een hoop nieuwe titels.

Lego-titels

Op 1 juni kwamen met name de liefhebbers van Lego-producties aan hun trekken. Er verschenen namelijk vier titels tot de Lego-reeks behoren: LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu, LEGO Marvel Superhelden: Black Panther: Problemen in Wakanda, LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit en LEGO Marvel Superhelden: Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat.

Joker en El Presidente

Maar ook later in week 23 werden er nieuwe producties gereleased door Prime Video. Zo verwelkomden we op 5 juni de langverwachte docuserie El Presidente, over een groot FIFA-schandaal, en de wereldberoemde thrillerfilm Joker.

Little Fires Everywhere

En tot slot probeerden we antwoord te geven op de vraag of er een tweede seizoen van Little Fires Everywhere, een Amazon Original-serie die erg goed onthaald is sinds zijn release eind vorige maand. Little Fires Everywhere is een zogenoemde limited serie, wat doorgaans betekent dat er geen vervolg op komt. Toch hoeven fans de hoop niet helemaal te verliezen.

Deze titels verschenen in week 23 nieuw op Prime Video