Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Amazon Prime Video: Week 49 2020

1 December is bij vrijwel iedere streamingsdienst één van de drukste dagen van het jaar qua nieuw aanbod, en dat was bij Amazon Prime Video niet anders. Er kwamen behoorlijk wat verse titels bij in het digitale magazijn.

Van komedie tot actie, veel muziek

Op 1 december werden onder meer twee edities uit de hilarische reeks van American Pie toegevoegd. Ook liefhebbers van wat hardere actiefilms werden op hun wenken bediend, met bijvoorbeeld 47 Ronin. Het meest werd er echter gedacht aan muziekfans, met bijvoorbeeld The Who – Tommy Live At The Royal Albert Hall en Peter Gabriel – New Blood Live In London. Ook werd Iron Maiden in de docu Number Of The Beast uitgelicht, en is Phil Collins de hoofdrolspeler in Face Value.

Kerst

Richting de Kerstdagen werden er alvast enkele kerstfilms online gezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Beverly Hills Christmas, maar ook aan A Christmas Star en How the Grinch Stole Christmas. Genoeg om alvast in de kerstsferen te geraken.

Utopia

Helaas besluiten we het overzicht met minder fraai nieuws: Utopia is de volgende titel in de lange lijst met vroeg gecancelde series. Amazon Prime Video meldt namelijk dat er geen tweede seizoen komt van de productie over het leven tijdens een pandemie.

Prime Video heeft besloten zich te focussen op andere producties die wél een vervolg gaan krijgen, zoals Hunters, publieksfavoriet Jack Ryan en het verrassend goed scorende Carnival Row. Voor nu blijft het stripboek van Utopia dus gesloten.

Deze titels verschenen in week 49 nieuw op Prime Video