Laatste Nieuws

Nieuw op Amazon Prime Video: Week 47 2020

Week 47 was net als week 46 een rustig weekje betreft het nieuwe aanbod van Amazon Prime Video. We verwelkomden vijf nieuwe titels, maar er viel wel ook het nodige te melden over toekomstige producties bij de streamingsdienst.

El Cid

Zo komt op 18 december El Cid online. El Cid gaat over het leven van Rodrigo Díaz de Vivar, die in 1040 in Vivar (Burgos) geboren is. Hij kwam 59 jaar later te overlijden in Valencia en maakte naam als Spaanse ridder. De hoofdrol wordt vertolkt door Jaime Lorente, die velen wel zullen kennen als ‘Denver’ uit La Casa de Papel.

Palm Springs

En ook voor de liefhebbers van romcoms is er fraai nieuws: Palm Springs maakt begin 2021 zijn intrede bij de stramingsdienst. In de film volgen we het verhaal van de zorgeloze Nyles en het pientere bruidsmeisje Sarah, die elkaar ontmoeten op een bruiloft. Het verhaal krijgt echter een rare, hilarische wending als de twee niet kunnen ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar.

The Wilds

Tot slot The Wilds, dat op 11 december aanstaande van start gaat bij Prime Video. De serie is ‘deels een survivaldrama en deels een akelig slaapfeestje’. Na een vliegtuigcrash belandt een groep tienermeiden op een onbewoond eiland, waar ze samen moeten werken om te overleven. The Wilds wordt dan ook al lovend ‘de opvolger van LOST’ genoemd.

Deze titels verschenen in week 47 nieuw op Prime Video