Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Amazon Prime Video: Week 21 2020

Amazon Prime Video heeft ook in de afgelopen week weer de nodige titels toegevoegd aan de aanbodlijst. De absolute hoogtepunten kwamen met twee eigen producties: de serie Little Fires Everywhere ging van start, terwijl Homecoming een tweede seizoen heeft gekregen.

Van horror tot komedie

Horrorfans worden wederom op hun wenken bediend. Zo maakte de bevreesde horrorclown uit de film It Chapter Two vorige week al zijn entree bij Amazon Prime Video. Mensen die liever het verhaal van een jongedame die gedwongen in een griezelige psychiatrische inrichting volgen kunnen terecht bij Unsane, met actrice Claire Foy. En ook met de in 2015 gereleasede film Deep Dark, over een mysterieus pratend gat in de muur, schrik je je bij vlagen een ongeluk.

Gelukkig valt er ook genoeg te lachen bij Amazon Prime Video. Fans van Bert Visscher kunnen genieten van zijn show Geluk Zit in Hele Grote Dingen. Geen liefhebber van stand-up komedie, maar toch zin in ouderwets lachen? Dan is de film Good Boys misschien wel wat voor jou.

Little Fires Everywhere en Homecoming

Amazon Prime Video probeert ook steeds vaker met eigen producties te komen. Tot die categorie behoort bijvoorbeeld de series Little Fires Everywhere, dat deze week van start is gegaan met het eerste seizoen. Verder kreeg Homecoming, dit keer met Janelle Monae als hoofdrolspeelster, een tweede deel bij de streamingsdienst.

Nieuwe serie-seizoenen op komst

En er is in de komende weken nog veel meer moois op komst, ware het niet met enige vertraging her en der. Zo zal seizoen 4 van The Marvelous Mrs. Maisel mede door toedoen van de coronacrisis nog even op zich laten wachten. Seizoen 2 van The Boys, een splinternieuwe superhelden-serie, is daarentegen al bijna klaar. Dat meldde maker Eric Kripke op Twitter. “Er wordt veel naar gevraagd, dus hier een update over The Boys. We zijn seizoen 2 aan het afmaken op afstand We moeten nog werken aan wat visuele effecten en geluid, maar we zijn zo dichtbij!” Tot die tijd is er nog genoeg anders te bekijken op Amazon Prime Video.

Deze titels verschenen in week 21 nieuw op Amazon Prime Video

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week