Nieuw op Amazon Prime

Nieuw op Amazon Prime Video: Week 20 2020

Mr Robot Prime Video (1)

Amazon Prime Video heeft een aantal drukke weken achter de rug met nieuw aanbod. Dat viel in week 20 misschien iets tegen, toch zijn er duidelijke highlights. Het vierde seizoen van Mr. Robot is verschenen en twee klassieke stand-up specials.

Upload en Hanna

Amazon heeft zelf deze week bekendgemaakt dat Upload een tweede seizoen krijgt. De serie verscheen op 1 mei en razendsnel is dus het vervolg aangekondigd. Hanna is al toe aan het tweede seizoen en de releasedatum daarvan is onthuld. Amazon heeft tegens Little Fires Everywhere aangekocht, deze opvolger van Pretty Little Liars is deze maand al te zien. Een boeiende reeks wordt daarnaast een onthullende serie over het corruptieschandaal bij de FIFA.

Series gecanceld en verlengd

Slecht nieuws kwam er deze week vooral uit de hoek van USA Network. Deze zender gaat een nieuwe koers varen, waarbij series het onderspit beginnen te delven. Het zorgde ervoor dat The Purge na twee seizoenen is gecanceld. Voor Treadstone is na één campagne al het doek gevallen. Wel goed nieuws is er voor The Good Fight. CBS heeft namelijk een vijfde seizoen besteld van de serie die in Nederland op Amazon Prime Video te zien is.

Deze titels verschenen in week 20 nieuw op Amazon Prime Video

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week