Laatste Nieuws

Nick & Simon maken vandaag debuut op Amazon Prime Video

nick en simon in la amazon prime video

Nick & Simon maken vandaag hun debuut op Amazon Prime Video met een heuse Amazon Original-documentaire! Nick & Simon in L.A. volgt de bekende Volendammers tijdens de opnames van hun nieuwe album ‘NSG’ in de Amerikaanse stad Los Angeles.

Meest ambitieuze project tot nu toe

Nick Schilder en Simon Keizer noemen het ‘hun meest ambitieuze project tot nu toe’. NSG is een volledig album geïnspireerd door hun muzikale helden Simon & Garfunkel. In Nick & Simon in L.A. ontdek je de verhalen achter de verschillende nummers en hoe de bijzondere sound in samenwerking met grote muzikanten tot stand is gekomen. Het resultaat is niet alleen een uniek album, voor Nick & Simon is het een droom die werkelijkheid is geworden!

NSG op nummer één

NSG kwam op 11 november 2020 uit en stond liefst vijf weken op nummer één in de Album Top 100. Ook krijgt het album lovende kritieken. Het dagblad Trouw schrijft bijvoorbeeld: “Als je de vergelijking met Simon & Garfunkel loslaat, is NSG gewoon een zeer sterk album dat vooral hoge ogen gooit op het punt van de mooie melodieën (‘Boter & azijn’) en loepzuivere zangpartijen (‘Brug voor jou’).”

Droom die uitkomt voor Nick & Simon

Vanaf vandaag staat Nick & Simon in L.A. dus op Prime Video. Nick reageert verguld: “Het album NSG is een droomproject. Achteraf zijn wij zo blij dat we in L.A. met deze wereldberoemde muzikanten hebben meegemaakt is vastgelegd. En via Prime Video kunnen we dat nu met iedereen delen!”