Laatste Nieuws

Neil Gaiman exclusief aan de slag voor Amazon Prime Video

Good Omens Amazon Prime Video

Neil Gaiman gaat exclusief aan de slag voor Amazon Prime Video. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat Neil Gaiman een exclusief contract heeft getekend om aan de slag te gaan voor de dienst. Momenteel werkt hij al aan Good Omens als creator en uitvoerend producent.

Neil Gaiman voor Amazon aan de slag

Neil Gaiman gaat exclusief voor Amazon aan de slag. De award-winnende schrijver is al bekend van de serie Good Omens op Amazon Prime Video en won al eens een Hugo Award voor zijn boek American Gods. Nu gaat hij exclusief werken aan projecten voor Amazon, die vervolgens wereldwijd te bekijken zijn via de streamingdienst. Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, heeft alleen lovende woorden voor de nieuwste aanwinst. “Neil Gaiman is een fenomenaal getalenteerde schrijver die meeslepende, meerdimensionale en unieke wereld creëert.”

Toen Amazon aanklopte bij Gaiman hoefde hij niet lang na te denken. “Wat mij dit deed besluiten, is hoe leuk ik met het Amazon team heb gewerkt aan Good Omens. Ze zijn slim, enthousiaste mensen, die niet bang waren dat Good Omens anders zou zijn. Ze waren net zo vastbesloten als ik om iets unieks te maken. Ik ben heel blij dat ik voor de toekomst een thuis heb bij Amazon waar ik televisie kan maken die niemand ooit nog heeft gezien. Dat is anders dan Good Omens, maar wel net zo ongebruikelijk en leuk.”