Laatste Nieuws

Modern Love seizoen 2 komt in augustus naar Prime Video

Modern Love Amazon Prime Video serie

Amazon heeft aangekondigd dat Modern Love seizoen 2 op vrijdag 13 augustus in première gaat, exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd. Het nieuwe seizoen van de anthologie serie is geïnspireerd op de gelijknamige column van The New York Times en bestaat uit acht afleveringen.

Tobias Menzies

De reeks Modern Love wordt omschreven als een zoetsappige en vooral verfrissende reeks verhalen over de liefde. Iedere aflevering vertelt een nieuw verhaal, waarin een waargebeurd liefdesverhaal wordt beschreven. Voor het tweede seizoen zijn bekende gezichten aan de reeks toegevoegd. Namelijk Tobias Menzies, bekend van onder meer The Crown, en Sophie Okonedo (Ratched).

New York en Ierland

Het tweede seizoen van Modern Love is opgenomen in diverse locaties, namelijk Albany, New York City, Schenectady, en Troy, New York en Dublin, Ierland. Een trailer van het nieuwe seizoen is nog niet verschenen. Wel is de releasedatum dus bekendgemaakt, vrijdag 13 augustus. Alle verhalen zullen in één keer worden gelanceerd.