Laatste Nieuws

Meer informatie over inhoud serie Lord of the Rings bekend

Lord of the Rings Amazon Prime Video

De serie die Amazon over Lord of the Rings laat maken is zonder twijfel het grootste project van de webgigant. Veel was er echter nog niet bekend over de inhoud van deze serie, maar nu is er gelukkig meer informatie over naar buiten gekomen.

Dit wisten we al

Toen bekend werd dat voor Prime Video een serie gemaakt zou worden over Lord of the Rings werd direct duidelijk dat dit een duur project zou worden. De kosten zouden vermoedelijk boven de miljard dollar uitstijgen en bovendien werd ook meteen duidelijk dat het een langdurig project zou worden. Er worden namelijk tenminste vijf seizoenen van Lord of the Rings verwacht op Amazon Prime Video, maar waar deze seizoenen over zouden gaan was niet bekend. Hier is nu eindelijk verandering in gekomen.

Nieuwe informatie

In Amerika sijpelde namelijk het gerucht door dat het verhaal zal draaien om Aragorn en dan wel om zijn jeugdjaren. Het nieuws werd als eerste naar buiten gebracht door de website The One Ring. Aan hen is door meerdere bronnen bevestigd dat de jonge Aragorn een belangrijk onderdeel van de serie Lord of the Rings zal zijn. Wie in de huid van Aragorn zal kruipen voor de Amazon-serie is nog niet bekend. In de trilogie werd Aragorn gespeeld door Viggo Mortensen. Aragorn speelde een belangrijke rol in de films, als beschermer van Frodo.