Laatste Nieuws

Meer bekend over spin-off van The Boys

The Boys Amazon Prime Video

De serie The Boys is één van de meest populaire titels op Amazon Prime Video, en mede daarom heeft de streamingsdienst besloten een spin off-serie van het superheldenverhaal te maken. Over die nog te realiseren productie is nu meer bekend geworden.

Spin-off

Zo onthult maker Eric Kripke in gesprek met THR: “Het wordt een serie die zich op school afspeelt. Een school van Vought, waar jonge kinderen met krachten getraind worden om goede superhelden te zijn. Dat leidt allemaal tot een NBA-achtig gebeuren aan het einde van het jaar. Maar het lijkt een beetje op een college sports-serie die Fame ontmoet, omdat ze ook naar acteerlessen en marketinglessen moeten. Het wordt een heel personage-gedreven, hopelijk ontzettend realistische serie.”

The Boys

The Boys is een superhelden-serie die sinds afgelopen zomer op Prime Video te bewonderen is. De hoofdrolspelers, met elk een eigen superkracht, worden in een eigen universum verhuurd door een bedrijf genaamd Vought International. Helaas gaat dat ook gepaard met veel onnodig geweld en burgerdoden.

In seizoen 2 gaan Hughie, Mother’s Milk, Frenchie en Kimiko op zoek naar hun vermiste vriend Billy. De spin-off richt zich dus op de opleiding van nieuw talent. Hoe dan ook wordt het vast weer smullen voor de liefhebbers!