Laatste Nieuws

Love Island France en drie series naar Amazon Prime Video

Love Island Amazon Prime Video

Amazon Prime Video gaat zich nu ook mengen in het grote succes van Love Island. De streamingdienst zal namelijk de show in Frankrijk gaan lanceren en wereldwijd uitzenden. Love Island France komt dan ook naar Amazon, net zoals nog drie series.

Love Island France

Een groep vrijgezellen worden een aantal weken samengebracht in een grote villa, waar ze zullen worden gekoppeld om de ware liefde te vinden. Het stel dat uiteindelijk door de kijkers wordt gekozen krijgt een geldprijs. In de Verenigde Staten is dit al jarenlang een hele grote hit en inmiddels zijn er diverse varianten. Waaronder sinds dit jaar ook in Nederland.

Realityserie The Missing One

Er komt een tweede Franse realityserie op Amazon namelijk The Missing One. Vier teams zullen door Australië gaan reizen om hun ontbrekende teamlid te vinden.

Operations Totems tijdens Koude Oorlog

Narcos-producer Gaumont zal de serie Operations Totems gaan maken. Deze serie speelt zich af in 1964 tijdens de Koude Oorlog. Het vertelt het verhaal van de verboden liefde tussen twee mensen, die leven tussen hun missie en hun emoties.

Voltaire, Mixte

De vierde aangekondigde Franse titel is Voltaire, Mixte. Dit is een dramaserie die zich eveneens in de jaren’60 van de vorige eeuw zal afspelen. Een jongensschool zal de deuren openen voor vrouwelijke studenten. Dit zet alles op zijn kop in de achtdelige reeks.