Laatste Nieuws

Lanceerdatum Bosch seizoen 4; seizoen 5 in productie

Bosch Amazon Prime

Bosch keert terug op 13 april met het vierde seizoen. De crimeserie van Amazon Prime Video is een doorslaand succes met een 8,3 als actueel IMDb-cijfer. Het heeft Amazon doen besluiten om nog voor de lancering van het nieuwe seizoen al groen licht te geven voor een vijfde seizoen.

Verleden blijft Bosch achtervolgen

Bosch is gebaseerd op boeken uit de Harry Bosch-serie van Michael Connelly. In het eerste seizoen worden er zelfs drie behandeld. Titus Welliver speelt detective Hieronymus – kortweg Harry – Bosch. Twee jaar geleden zou hij een verdachte hebben gedood en dit incident blijft hem achtervolgen. Daarnaast onderzoekt hij in het eerste seizoen de moord op een jongetje. In een bos wordt het lichaam gevonden, maar de jongen blijkt al in 1989 te zijn vermoord. daarbij is hij gruwelijk mishandeld en heeft meer dan veertig gebroken botten.

Uitgegroeid tot steunpilaar voor Amazon

Inmiddels is Bosch toe aan het vierde seizoen en deze zal worden gelanceerd op 13 april. Dat was niet alles, want Sharon Tal Yguado, verantwoordelijk voor de series in de Amazon Studios, had meer goed nieuws voor de fans. Er is een vijfde seizoen besteld en de opnames hiervoor zullen komende zomer al beginnen. “Bosch is de langst lopende één uur serie van Amazon Prime Video. Het is inmiddels een steunpilaar in onze programmering en de Prime-abonnees kunnen niet wachten op meer.