Laatste Nieuws

Komt er een The Man in the High Castle seizoen 5 op Amazon Prime Video?

The Man In The High Castle Amazon Prime Video

Komt er een vijfde seizoen van The Man in the High Castle. Amazon Prime Video heeft diverse eigen series en de reeks met een alternatieve historie is één van de succesvolste. Er zijn vier seizoenen gemaakt van The Man in the High Castle, maar komt er ook een vijfde naar de streamingdienst?

Wat nou als…

Het beginpunt van The Man in the High Castle is zeer interessant, want er is een alternatieve historie weergegeven. Wat nou als… de Duitsers wel als winnaar uit de Tweede Wereldoorlog waren gekomen. Hoe zou de wereld er dan nu uitzien? Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1962 van Philip K. Dick.

De Duitsers en de Japanners hebben de oorlog gewonnen. Waar in werkelijkheid Duitsland werd opgesplitst in Oost en West, is dit in de serie gebeurd met de Verenigde Staten. Het Oosten met New York als hoofdstad valt onder Duits bewind, terwijl het Westen wordt geregeerd vanuit San Francisco door de Japanners.

Komt The Man in the High Castle seizoen 5 op Amazon Prime Video?

De succesvolle serie heeft vier seizoenen gedraaid, waarvan de laatste op 15 november 2019 op Amazon verscheen. De vraag is dan ook Komt The Man in the High Castle seizoen 5 ook op Amazon Prime Video en zoja wanneer?

Hier moeten we helaas een teleurstellend antwoord op geven. Nog voor het verschijnen van het vierde seizoen werd al bekendgemaakt dat dit het laatste seizoen zou worden. De makers kregen de kans om het verhaal af te ronden en zo is het dus gedaan met de alternatieve geschiedenis. Voor honderd procent uitsluiten dat er ooit een vijfde seizoen van The Man in the High Castle komt kun je nooit, want er zijn steeds meer series die een revival maken. De kans is echter wel heel klein.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Man in the High Castle toch een vervolg krijgt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!