Laatste Nieuws

Komt er een The Baker and the Beauty seizoen 2?

The Baker and the Beauty Amazon Prime Video

Komt er een The Baker and the Beauty seizoen 2? Die vraag speelt bij veel fans nadat het eerste deel van de serie erg goed is bevallen. Helaas is de toekomst van deze dramatitel nog erg onduidelijk, want producer ABC Studios heeft al aangekondigd níét te gaan werken aan een vervolg.

The Baker and the Beauty

In de romantische komedie The Baker and the Beauty staat het liefdesverhaal van Amos, een 28-jarige bakker die werkt in een familiebedrijf, en Noa, de beroemdste vrouw van het land en de prachtige dochter van een hotelmagnaat, centraal. Ze ontmoeten elkaar bij toeval, maar als de vonk overslaat tussen hen verandert alles.

ABC kapt er mee

Ondanks de prima kijkcijfers die het eerste seizoen van The Baker and the Beauty kon overleggen, maakte ABC Studios al vrij snel bekend dat er na tien afleveringen geen vervolg bij hen zou gaan komen. Vermoedelijk hebben de (financiële) gevolgen van de coronacrisis daar het nodige mee te maken.

Hoofdrolspeelster Nathalie Kelley heeft echter goede hoop dat een andere producer alsnog doorgaat met de serie. “We accepteren de beslissing van ABC om niet door te gaan met een tweede seizoen, maar de één zijn dood kan de ander zijn brood worden. Dus: blijf hopen op een vervolg elders”, schreef ze op Twitter. Nog even afwachten, dus.