Laatste Nieuws

Komt er een seizoen 2 van Little Fires Everywhere op Prime Video?

Komt er een seizoen 2 van Little Fires Everywhere op Prime Video? Op 22 mei verscheen het eerste seizoen van de original-serie bij de streamingsdienst, en dat is erg goed bevallen. De liefhebbers hopen dan ook vurig op een vervolg, maar of die er ook daadwerkelijk gaat komen is nog niet bekend.

Komt er een seizoen 2 van Little Fires Everywhere op Prime Video?

Little Fires Everywhere is een zogenoemde limited serie, wat doorgaans betekent dat er geen vervolg op komt. Toch hoeven fans de hoop niet helemaal te verliezen, want het feit dat seizoen 1 van de productie van het Amerikaanse entertainmentbedrijf Hulu zó goed is bevallen kan natuurlijk resulteren in het besluit om toch langer door te gaan. Dit gebeurde de afgelopen jaren vaker met bijvoorbeeld series zoals The Sinner en Big Little Lies.

Reese Witherspoon en Kerry Washington

Little Fires Everywhere is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Celeste Ng. Centraal staat de familie Richardson, op het eerste oog een ‘perfecte familie’. Door voornamelijk schokkende geheimen verandert dat echter al snel, en veranderen de levens van de rijke Elena Richardson (Reese Witherspoon) en haar dochter (Lexi Underwood) compleet. Dat heeft alles te maken met de mysterieuze vreemdeling Mia Warren (Kerry Washington), die plots in hun leven opduikt.

Wanneer komt seizoen 2 van Little Fires Everywhere op Prime Video?

Mocht er een tweede seizoen komen, zal dat – mede door toedoen van de coronacrisis – zeker niet voor 2021 gaan gebeuren. We zullen dus nog even geduld moeten hebben, als er al een vervolg gaat komen.