Laatste Nieuws

Julia Roberts keert niet terug in Homecoming seizoen 2

Homecoming Prime Video

Julia Roberts is niet te zien in het tweede seizoen van Homecoming. De actrice groeide de laatste tijd uit tot hét gezicht van de Amazon Prime Video-serie, maar voor het tweede seizoen keert ze niet terug als actrice. Wel gaat ze wederom aan de slag als uitvoerend producent van de serie.

Julia Roberts was Heidi in Homecoming

De laatste tijd was het al de vraag of Julia Roberts nog terug zou keren in Homecoming. De serie is tenslotte gebaseerd op de Gimlet Media Podcast en in die versie zou Heidi het volledige tweede seizoen spenderen aan het zoeken naar Walter (James in de Amazon-serie). Gezien de serie de zoektocht van Heidi naar Walter al gesloten heeft, lijkt haar verhaal ten einde.

Voor seizoen 2 wordt echter wel meer afgeweken van de podcast. “We zijn nu al erg van de podcast afgeweken, dus de podcast heeft niet zoveel te maken met hoe de show verder gaat. We werken aan een tweede seizoen, maar we hebben een ander pad voor de show.”

Homecoming seizoen 2

Homecoming keert binnenkort terug voor een tweede seizoen. Een releasedatum is nog niet bekend, maar wel is de verhaallijn enigszins duidelijk. Zo zullen we in seizoen 2 meer te weten komen over de verhaallijn die aan het eind van de seizoensfinale te zien was. Daarin zagen we dat Audrey een experimentele medicatie op haar polsen wreef om te kalmeren. Dat zou een hint zijn naar de dingen die komen gaan.

Als eerste weten wanneer Homecoming seizoen 2 op Amazon Prime Video verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!