Laatste Nieuws

Jermy Clarkson gaat boeren: Clarkson’s Farm

Clarksons Farm Amazon Prime Video

Jeremy Clarkson komt met een nieuwe reeks op Amazon Prime Video: Clarkson’s Farm. Deze reeks is vanaf 11 juni in zijn geheel te zien op de streamingdienst. De trailer is nu alvast gelanceerd.

Clarkson koopt een boerderij

Jeremy Clarkson is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1.000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, ondanks het feit dat hij helemaal niets van landbouw weet. De serie volgt een intens, slopend en vaak hilarisch jaar uit het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië en zijn team, terwijl ze te kampen hebben met het slechtste boerenweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie.

Jeremy 2.0

Clarkson, die alleen wordt geholpen door zijn team landbouwmedewerkers, ontdekt al snel dat een moderne boer vaak tegelijkertijd een natuurbeschermer, wetenschapper, herder, winkelier, vroedvrouw, ingenieur, boekhouder en tractorbestuurder moet zijn. Ondanks de calamiteiten die volgen, is dit zeker niet The Grand Tour goes Farming. Hier op de boerderij hebben de mislukkingen echte emotionele gevolgen en Jeremy, volledig uit zijn comfortzone, moet op anderen leunen terwijl hij gewassen verbouwt, schapen hoedt en milieuprojecten uitvoert die hem na aan het hart liggen. En ja, dat laatste heb je goed gelezen. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit gezien hebt.

Bekijk de trailer van Clarkson’s Farm