Laatste Nieuws

Jaz Sinclair en Lizze Broadway gezichten van spin-off The Boys

the boys op een rij amazon prime video

Amazon Prime Video heeft een spin-off van de populaire superheldenserie The Boys in de maak en die krijgt steeds meer vorm. De streamingdienst heeft de beide actrices Jaz Sinclair en Lizze Broadway namelijk gecast voor hoofdrollen in de show!

Marie en Emma zijn al gecast

In de afgelopen zomer werd er al een spin-off van The Boys besteld door Amazon, maar sindsdien hebben we hier weinig tot helemaal niks over kunnen lezen. De desbetreffende serie, die overigens nog geen naam heeft gekregen, krijgt nu echter steeds meer vorm. Het castingproces is in volle gang en Jaz Sinclair (Paper Towns) en Lizze Broadway (Here and Now) gaan de rollen van Marie en Emma spelen.

Een universiteit voor supes!

De The Boys-spin-off speelt zich af op een universiteit in de Verenigde Staten die exclusief bedoeld is voor jonge superhelden. De school is wat dit betreft uniek in Amerika en wordt, uiteraard, gerund door Vought International. Op de universiteit moeten de ‘supes in opleiding’ de strijd met elkaar aangaan om de beste contracten in de tofste steden uit het vuur te slepen. Fysiek en moreel worden er grenzen verlegd, maar ook seksualiteit speelt een belangrijke rol. Amazon promoot de nieuwe serie als een soort kruising tussen een collegeshow en The Hunger Games, maar dan ‘knettergek’, dus mét de humor die zo kenmerkend is voor The Boys.

Opnames seizoen 3 in volle gang

Craig Rosenberg, een van de scriptschrijvers en uitvoerend producent bij The Boys, is aangesteld als showrunner. Ook Eric Kripke, de geestelijk vader van de serie, is nauwgezet betrokken bij het uit de grond stampen van het nieuwe project. Een releasedatum heeft de spin-off nog niet gekregen, maar we kunnen wel melden dat seizoen 3 van The Boys op dit moment in productie is. De opnames van de nieuwe afleveringen zijn in volle gang in Toronto, Canada en de verwachting is dat het derde seizoen eind 2021 in première gaat!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizze Broadway (@lizzebroadway)