Laatste Nieuws

Jack Ryan seizoen 2 heeft releasedatum en trailer

Jack Ryan Prime Video Amazon

Amazon Prime Video heeft de releasedatum en de trailer van Jack Ryan seizoen 2 gelanceerd. John Krasinski keert op korte termijn terug als Jack Ryan. Het tweede seizoen van de dramaserie gaat op 1 november in première bij de streamingdienst.

Jack Ryan

Jack Ryan is terug voor zijn tweede seizoen. In het tweede seizoen vertrekt Jack naar Venezuela nadat een mogelijk verdachte lading illegale wapens is gespot. Terwijl Jack tijdens het onderzoek stuit op een verreikende samenzwering, lanceert de president van Venezuela een tegenaanval waarmee hij Jack en zijn collega’s raakt. Het zorgt ervoor dat Jack en zijn collega’s op een wereldwijde missie terecht komen waarbij het plan van de president ontrafeld moet worden.

Jack Ryan seizoen 2 op Amazon

Het tweede seizoen van Jack Ryan gaat op 1 november van start bij Amazon Prime Video. Tegelijkertijd met de releasedatum is ook de officiële trailer gelanceerd waarin we alvast een glimp krijgen van de nieuwe avonturen van Jack in Venezuela. Naast Krasinski zien we in seizoen 2 ook Wendell Pierce (The Wire), Noomi Rapace (Prometheus) en Michael Kelly (House of Cards).

Bekijk de trailer