Laatste Nieuws

Jack Reacher wordt serie op Amazon Prime Video

Jack Reacher Amazon Prime Video serie

Jack Reacher maakt de overstap naar Amazon Prime Video. Aan de hand van de boeken van Lee Child werd in 2012 een film gemaakt met Tom Cruise in de hoofdrol. Nu gaat Amazon een serie maken over Jack Reacher.

Geen Tom Cruise in de hoofdrol

Daarbij is er één grote maar…. want Tom Cruise zal niet terugkeren in de rol van Jack Reacher. In 2012 werd het boek One Shot verfilmd en vier jaar later kwam het vervolg met Jack Reacher: Never Go Back. Nu wordt er een serie gebouwd rondom het personage, waarbij nog niet bekend is wie de hoofdrol zal gaan vervullen.

The Killing Floor

Wel is al bekendgemaakt waar het eerste seizoen over zal gaan. Het boek The Killing Floor zal als basis worden gebruikt, Nick Santora (bekend van Scorpion) is aangesteld om het boek te herschrijven tot een scenario. Hij zal vervolgens ook als showrunner diepen. Lee Child is bij het project betrokken als executive producer.

Voormalig officier van de militaire politie

Jack Reacher is een voormalig officier van de militaire politie. Dertien jaar lang diende hij het leger, maar na een degradatie besloot hij een aantal jaar later te vertrekken. Hij struint nu door de Verenigde Staten om diverse, vaak aparte, klussen aan te nemen. Lee Child heeft inmiddels ruim twintig boeken over Reacher geschreven.