Trailer

Hunters met Al Pacino toont eerste beelden

Hunters Al Pacino Amazon Prime Video

Al Pacino is binnenkort te zien op Amazon Prime Video in Hunters. Deze nieuwe serie draait om ‘jagers’ die speuren naar verborgen nazi’s. De thrillerserie is geproduceerd door  Jordan Peele en het zal voor Pacino zijn debuut zijn in een grote serie.

Al Pacino, New York 1977

De inmiddels 79-jarige acteur heeft een vaste rol in Hunters, de serie die zich af zal spelen in 1977. Een groep jagers speuren op nazi’s. De groep wordt door Pacino geleid vanuit New York en doet een grote ontdekking. Er zouden namelijk honderden verborgen nazi’s in hoge functies bezig zijn om het Vierde Rijk te creëren in de Verenigde Staten.

Hunters en The Man in the High Castle

Daarmee doet Hunters deels denken aan The Man in the High Castle. Deze Amazon-serie is recent afgerond. Daarin zijn de geschiedenisboeken herschreven, want wat zou er gebeurd zijn als de Duitsers en Japanners wél de Tweede Wereldoorlog hadden gewonnen. De serie laat zien hoe de Verenigde Staten er dan voor staat.

Ted uit How I Met Your Mother

Nu komt dus Hunters naar Amazon, de reeks heeft nog geen releasedatum maar wordt in 2020 verwacht. Daarin is ook een grote rol weggelegd voor Josh Radnor. De acteur vertolkte jarenlang Ted in How I Met Your Mother, daarna verdween hij van het toneel. Logan Lerman en Jerrika Hinton hebben eveneens een prominente rol te pakken.

Bekijk de teaser van Hunters