Laatste Nieuws

Hunters krijgt tweede seizoen op Prime Video

De populaire serie Hunters krijgt een tweede seizoen bij Amazon Prime Video. Deze productie richt zich op een groep nazi-jagers en betekende het debuut als serie-acteur voor niemand minder dan Al Pacino. Hoogste tijd voor een vervolg, dus.

Amerikaanse nazi-hunters

In de serie Hunters staat een groep nazi-jagers in de jaren ’80 in New York centraal. Wraakzuchtige hunters richten hun pijlen op vooraanstaande nazi’s die nu een luizenleventje proberen te leiden in Amerika, waar ze ondertussen werken aan een plan om het Vierde Rijk op te zetten. Onder leiding van topacteur Al Pacino proberen The Hunters die plannen te dwarsbomen.

Andere bekende acteurs uit de serie zijn Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), Tiffany Boone (Little Fires Everywhere), Josh Radnor (How I Met Your Mother), Dylan Baker (The Americans), Kate Mulvany (Australia’s Secret City), Greg Austin (Mr Selfridge), Louis Ozawa (Bosch), Carol Kane (Unbreakable Kimmy Schmidt) en Saul Rubinek (Warehouse 13).

Seizoen 2 op komst

Aangezien seizoen 1 van Hunters met een behoorlijke cliffhanger eindigde, lag het al in de lijn der verwachtingen dat er een tweede deel zou komen. Dat gaat dus ook gebeuren, wordt nu bevestigd. “In de vorm van de serie Hunters zijn David Weil zijn moedige visie en grenzeloze fantasie samengekomen voor een bloedstollend eerste seizoen”, vertelt Amazon Studios-chef Jennifer Salke in een statement. “We zijn dolblij dat David, Jordan en de Hunters nu samen gaan komen voor meer spektakel.”

En Weil, de maker van de serie, vult zelf aan: “Ik ben uiterst dankbaar richting Jen en de Amazon-familie voor hun oneindige steun. Samen met onze magnifieke casting, geweldige crew en briljante schrijvers en producers kijk ik er naar uit om het volgende hoofdstuk van de Hunters-saga met de wereld te delen.”

Trailer Hunters seizoen 1